Companie

Despre noi

Suntem o companie ce isi propune sa devina un pol de competenta tehnica si un sprijin real in implementarea noilor tehnologii din domeniul prelucrarii sticlei plane.

Suntem intr-o continua cautare si organizare eficienta a informatiilor relevante din domeniile noastre de competenta: adica prelucrare sticla si laminare sticla. Cautam sa transmitem clientilor nostri tot ceea ce noi invatam si suntem deschisi in a le oferi acestora sprijin. Suntem preocupati de educarea pietei noastre si folosim, in acest sens, cele mai noi instrumente de comunicare.

Ne implicam efectiv in organizarea fluxurilor de productie ale clientilor nostri si incercam sa oferim solutii tehnice optime.

Fără titlu

Valori

Integritatea: decat o minciuna, mai bine un client castigat mai tarziu!

Competenta tehnica: toate solutiile oferite de noi sunt fundamentate tehnic corect si sunt ajustate nevoilor clientului. Experienta acumulata in cei peste 15 ani de activitate in acest domeniu ne ajuta in propunerea unor solutii optime pentru momentul prezent al activitatii clientului cat si pentru viitorul activitatii sale.

Inovatia: suntem interesati sa descoperim si sa promovam tot ceea ce aduce un plus de eficienta si imbunatateste calitatea productiei. Suntem conectati la toate targurile de specialitate, urmarim toate publicatiile din domeniu si vizitam foarte multi clienti. De la fiecare invatam cate ceva si incarcam sa transmitem tuturor experientele pozitive.

Atitudinea pozitiva: suntem optimisti si increzatori in rezultatul actiunilor noastre

Constanta: suntem disciplinati in munca noastra si suntem preocupati sa raspundem prompt cererilor

Calitatea superioara a produselor noastre: un produs finit de calitate se obtine utilizand ingrediente de calitate, cu echipamente de calitate si tehnici de productie de calitate

Atentia la nevoile clientilor: incarcam sa devenim un partener al clientului nostru si sa fim perceputi ca fiind preocupati de prosperitatea acestuia, deoarece aceasta determina, la randul ei, prosperitatea noastra.

Comunicare si deschidere: suntem in contact permanent cu clientii nostri, pentru rezolvarea cererilor acestora in conditiile unei colaborari deschise, corecte si respect reciproc.